Studielån

Studielån

En bra utbildning är det bästa sättet att säkra din framtid. Det är därför vårt team kommer att göra allt för att hjälpa dig. Du är student i alla åldrar. Vi kan hjälpa dig att finansiera dina studier eller din praktik. Har du ont om pengar för att finansiera dina barns planerade och oväntade utgifter? Ett skollån är den enda lösningen på din situation…

Vår kontakt

Ansök nu

FAQ

Nu kan alla över 18 år låna pengar online nästan direkt. Allt du behöver är tillgång till Internet, en dator eller mobiltelefon och din låneansökan skickas in online på några minuter.

Ja, du kan låna från oss 24/7. Bankerna behandlar dock inte överföringar på helgerna, så du kommer förmodligen att få pengarna på måndag morgon. Kontrollera med din bank hur snabbt betalningar och överföringar behandlas.

Ja, till skillnad från andra konkurrenter erbjuder vi våra kunder möjligheten att ansöka om ett lån och även att betala tillbaka det i förtid i sin egen takt.

Om du ber oss om ett låneerbjudande har du i regel pengarna på ditt transaktionskonto inom två arbetsdagar. Du kommer först att få ett avtal. Om du samtycker undertecknar du erbjudandet tillsammans med din legitimation. Om vi godkänner dina handlingar får du pengarna på ditt konto samma dag.

Ett privatlån är det enklaste sättet att låna pengar om du bara behöver dem en gång. Ett revolverande lån är mer lämpligt om du vill ha extra pengar under en längre period.

Vi tycker att det är viktigt att du lånar ansvarsfullt. Därför tittar vi på din inkomst. Men vi tar också hänsyn till dina fasta kostnader, till exempel ett bolån eller din hyra. På så sätt kan vi göra en korrekt bedömning av din kreditgräns.